KONAČNO KREĆE: Var od ponedeljka stiže u Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 17:20

KONAČNO KREĆE: Var od ponedeljka stiže u Srbiju

Fudbalski savez Srbije već zakazao prvi seminar.

Od ponedeljka zvanično u Srbiju stiže VAR siste, kako saznaje ''Sport klub'', a glavne i pomoćne sudije iz elitnog ranga bi tačno u podne, u Kući fudbala u Staroj Pazovi, trebalo da počnu obuku za primenu nove tehnologije na srpskim terenima.

Fudbalski savez Srbije zakazao je prvi teoretski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seminar u saradnji sa FIFA, a tokom trosatnog predavanja, sudije bi trebalo da dobiju prve smernice do završetka obuke.

Planirano je da na superligaškim stadionima u Srbiji od naredne sezone i zvanično počne primena VAR sistema. U regionu će Srbija biti druga država u kojoj se koristi VAR, pošto je Hrvatska prva koje je uvela takozvani sistem ''video pomoć sudiji''.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.