KO LI IM DAJE INSTRUKCIJE: Albanci pustili dron pred sedištem UEFA (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO LI IM DAJE INSTRUKCIJE: Albanci pustili dron pred sedištem UEFA (VIDEO)

Dok se Fudbalski savez Srbije gotovo pomirio sa kaznom kojom je sankcionisan zbog dešavanja na kvalifikacionom duelu Srbija – Albanije,  naše južne komšije i dalje žestokom propagandom pokušavaju da sebe predstave žrtvenim jagnjetom.

Danas se oko hiljadu Albanaca „naoružanih“ transparentima, ali i još jednim dronom, okupilo u Nionu, švajcarskom gradu u kojem je sedište UEFA kako bi izrazili protest >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zbog kazni koje je dobio Fudbalski savez njihove zemlje.

Naravno da je u oči pored već uobičajenih parola u kojima su prozivani Srbija, UEFA, predsednik te organizacije Mišel Platini, upao novi dron na kojem je bila razvijena zvanična zastava Albanije za razliku od one krpe koja je kružila nad stadionom Partizana na kojoj su bile iscrtane granice šiptarske želje – Velike Albanije.

hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

VUJOŠEVIĆ: Olako smo gubili prednost


ABA: Zvezda serijom 17:0 slomila otpor Budućnosti (FOTO)


SERIJA A: ‘Šamar’ Milanu od Palerma (VIDEO)




Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.