Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2015, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAPITAL: Mesi plaćeniji od Kristijana Ronalda

Superzvezda Barselone, Lionel Mesi po peti put u poslednjih šest godina, po istraživanju magazina “Frans Fudbal”, najplaćeniji je fudbaler planete.
Prema podacima prestižnog magazina, omaleni “Gaučos” je zaradio povećih 65 miliona evra samo u 2014. godini.
Na drugom mestu je mega zvezda Real Madrida, Portugalac Kristijano Ronaldo, koji je zaradio devet miliona evra manje.
Na trećem mestu nalazi se još jedan fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Barselone Nejmar da Silva sa inaksiranih 36,5 miliona evra.
Četvrti je njegov zemljak Tijago Silva sa 27,5, dok se na petom mestu nalazi Robin van Persi iz Mančester junajteda sa 25,6 evra.
hotsport.rs
The post KAPITAL: Mesi plaćeniji od Kristijana Ronalda appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

MESI ISPRED RONALDA: Ovako izgleda lista 10 najbogatijih fudbalera sveta

Izvor: Kurir, 11.Apr.2015

BARSELONA - Fudbaler Barselone Argentinac Lionel Mesi po peti put u poslednjih šest godina najplaćeniji je igrač na svetu...Mesi je u 2014. godini zaradio 65 miliona evra. Na drugom mestu je Kristijano Ronaldo, koji je zaradio devet miliona evra manje...Na trećoj poziciji je još jedan igrač Barselone...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.