KAO AMERIČKI FUDBAL Ataman opleo po sudijama posle poraza od Italije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 16:37

"KAO AMERIČKI FUDBAL" Ataman opleo po sudijama posle poraza od Italije

Ipak, ima i razloga za optimizam.

Selektor košarkaške reprezentacije Turske Ergin Ataman nije bio zadovoljan suđenjem na meču prvog kola kvalifikacija protiv Italije.

Turci su poraženi na gostovanju 87:80.

- Upozorio sam na sudije tokom meča. U FIBA utakmici, kad god igrate u gostima, kao da protivnik igra američki fudbal. Imali smo veoma jaku odbranu. Pokušavali smo da odgovorimo na njihovu čvrstinu, ali nismo uspeliUprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svemu, poraz od sedam razlike je prednost za meč u Istanbulu u borbi za prvo mesto u grupi - nastavio je Ataman.

Turska će igrati protiv Islanda u drugom meču kvalifikacija u nedelju, 25. februara u "Sinan Erdem" areni.

- Moramo da zaboravimo ovu utakmicu i pobedimo Island. Da li smo mogli da pobedimo? Bilo je teško jer smo u drugom poluvremenu uvek sustizali rivala, a na kraju smo izgubili. Možda smo izgubili kontrolu nad mečom praveći previše izgubljenih lopti dok smo neke igrače odmarali. Po mom mišljenju, konačan rezultat nam daje prednost za drugu utakmicu - rekao je Ataman.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.