KAKAV DOMAĆIN! Mitar stigao na Rajkovo veselje, popeo se na stolicu, a svi zapevali NJEMU U ČAST (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2021, 14:50

KAKAV DOMAĆIN! Mitar stigao na Rajkovo veselje, popeo se na stolicu, a svi zapevali NJEMU U ČAST (VIDEO)

"Voli popit, voli zagalamit..."

Nekad "luda glava", danas srpski fudbalski heroj, Aleksandar Mitrović je prešao dugačak put i poštenim, dugogodišnjim radom stigao do titule najboljeg strelca u istoriji Srbije, a kruna svega je pobedonosni gol koji je našoj selekciji doneo Mondijal.

Po povratku iz Lisabona, naši reprezentativci su pozdravljeni ovacijama na aerodromu u Beogradu. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je usledila nova žurka, a zvezda je opet bio ko drugi nego - Mitar.

Aleksandar Mitrović je sa suprugom Kristinom bio na rođendanskoj proslavi sina golmana reprezentacije Predraga Rajkovića.

Kada je Mitrogol ušao u restoran svi gosti su ustali i počela je pesma "Mitro’s on fire". Na snimku možete videti kako je to izgledalo.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.