Juventus potvrdio otkaz, ali Sari nije jedini, najveća čistka ikada?!

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020, 15:20

Juventus potvrdio otkaz, ali Sari nije jedini, najveća čistka ikada?!

Biće burno u Torinu.

Fudbalski klub Juventus je i zvanično potvrdio - Mauricio Sari više nije trener Stare dame!

Ubrzo nakon što su svi mediji u Italiji potvrdili, kratkim saopštenjem oglasio se i Juventus, u kom stoji da on više neće biti trener uz zahvalnost na devetoj uzastopnoj tituli.

Ipak, to je tek početak odlazaka iz Torina, a najudarnija vest uz Sarijev otkaz je da bi mogao da ode >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i direktor Fabio Paratići.

Ovu vest potvrdio je Đanluka Di Marcio koji tvrdi da će Juventus morati da napravi veliku čistku i da pametnije uđe u narednu sezonu.

Andrea Anjeli smatra da veliki deo krivice snosi i Paratići koji je bio najglasniji u Alegrijevoj smeni i dolasku Mauricija Sarija.

Što se tiče igrača, pominje se da će otići veliki broj igrača, kao što su već otpisani Sami Kedira, Matuidi, De Šiljo, ali i Federiko Bernardeski, Danijele Rugani, Danilo, Gonzalo Iguain, dok su na udaru i Adrijen Rabio i Aron Remzi koji nisu napravili iskorak, pošto su prošlog leta stigli besplatno. Ponude će se razmotriti i za Daglasa Koštu i Huana Kuadrada.

Zna se da si sigurni - Vojčeh Ščesni, štoperski tandem De Liht, Bonući, Kjelini je kapiten i treća opcija, dok i Aleksa Sandra smatraju za lošijim ove sezone. U veznom redu sigurni su Bentankur, kome stižu Artur i Kuluševski kao pojačanja, a u napadu su nedodirljivi samo Kristijano Ronaldo i Paulo Dibala.

Zvuči da će ovo biti najveća čistka u Juventusu u ovoj deceniji i sigurno da će biti zanimljivo pratiti rasplet situacije u Torinu u narednim nedeljama.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.