Juventus - Sve stalo u jednu reč, glavobolja!

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus - Sve stalo u jednu reč, "glavobolja"!

Baš dobar naslov za Juventusove muke na startu Lige šampiona, neke stvari su ohrabrenje, ali generalno Sarija čeka ogroman posao...

Juventus je bio na pragu pobede u Madridu, imali su velikih 2:0 i prosuli prednost u finišu.

Ako bi se gledalo da je čaša polupuna, sa Alegrijem su redovno gubili protiv Atletika, sada im je nedostajalo i sreće, ali i koncentracije, pre svega, da završe posao.

Problem su prekidi i to više niko ne krije.

"Glavobolja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << loše igraju glavom", piše "Tutosport", a Sari je rekao da se na tome radi.

Pohvalio je tim jer nijednog trenutka nije prestao da igra fudbal, što je veoma bitno i predstavlja razliku u odnosu na prošlu sezonu, ali posao neće biti nimalo lak.

"Tek treba da usvojimo ono što od nas traži trener, to nije jednostavno", kaže Leo Bonući.

Kuadrado je odigrao odličan meč, De Liht bio bolji nego u prethodnim utakmicama, a Kedira pokazuje znake života. Ponovo je šansu dobio Iguain, žrtvovao se kao i obično za tim, a njegova lopta Kuadradu je pocepala odbranu Atletika, majstorstvo Kolumbijca završilo je ostalo.

Sve u svemu, bod nije loš rezultat, ali Juventus jednostavno prima previše golova, čak četiri puta su nakon prekida vadili loptu iz mreže, problem je što nedostaje i Kjelini koji je u takvim situacijama nenadmašan.

Juve sada čekaju Verona kod kuće, pa u vanrednom kolu gostovanje Breši, da bi za desetak dana dočekali SPAL. Tu jasno računaju na bodove, pre gostovanja Interu u prvoj nedelji oktobra. U međuvremenu odigraće i još jedan meč u Ligi šampiona, 1. oktobra dočekuju ekipu Leverkuzena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.