Juve izvisio, Francuz ipak stiže u Barselonu?

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve izvisio, Francuz ipak stiže u Barselonu?

Sunarodnik odigrao ključnu ulogu u promeni mišljenja.

Mladić iz Tuluza Žan-Kler Todibo je zaludeo fudbalski svet svojim partijama u Ligi 1.

Iako je samo devetnaest godina star već pokazuje ogroman potencijal, te ne čudi broj klubova koji su zainteresovani za njegov potpis.

Do pre par dana, Juventus je bilo glavni favorit i u nekim medijima već predočeni vlasnik ugovora mladog Francuza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << međutim u sve se upleo stariji sunarodnik igrača iz Tuluza.

Naime, Erik Abidal koji sada obavlja funkciju sportskog direktora Barselone je imao sastanak sa porodicom i ostalom pratnjom Todiboa kako bi ga uverio da se pridruži katalonskom klubu.

Abidal koji je proveo šest uspešnih sezona sa Barselonom je izgleda uspeo u svojoj nameri, što će značiti da se mladi štoper Tuluza po svemu sudeći pridružuje ekipi na Nou Kampu već sledećeg leta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.