Junajted izgubio 83,6 miliona funti

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Okt.2010, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted izgubio 83,6 miliona funti

Engleski fudbalski klub Mančester junajted objavio je gubitak od 83,6 miliona funti za prošlu sezonu, iako je klub zabeležio rekordne prihode.
Engleski fudbalski velikan napravio je veliki pad u odnosu na prethodnu fiskalnu godinu, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je bio u dobitku od 25,5 miliona funti, što je usledilo nakon prodaje Kristijana Ronalda Real Madridu za 80 miliona funti.
Nakon odlaska Ronalda, 18-ostruki engleski prvak imao je 163,8 miliona funti gotovinskih rezervi, ali nije doveo zvučna pojačanja. U poslednjem prelaznom roku Junajted je potrošio 25 miliona funti na nove igrače, a gradski rival Siti dao je više od 120 miliona.
Posle sedam kola u Premijer ligi ove sezone, Junajted je treći, sa pet bodova manje od Čelsija i bodom manje od Sitija.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.