Junajted i Real ponudili 110 miliona, dobili korpu!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted i Real ponudili 110 miliona, dobili "korpu"!

Ima li ovaj fudbaler cenu?

Tim iz Napulja završava još jednu sezonu bez trofeja. Ako gledamo stvari objektivno Napolitanci nisu uspeli da ostvare ni jedan od zacrtanih ciljeva pred sam početak fudbalske godine.

Skudeto je bio daleko od juga Italije, rana eliminacija Napolitanaca iz Lige šampiona je takođe jedan od većih neuspeha tima kojeg sa klupe predvodi Karlo Anćeloti.

Međutim, iako je delovalo da će De Laurentis "platiti" neuspehe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prodajom svojih najboljih igrača, Italijan je na putu da zadrži svoju glavnu okosnicu tima.

Bilo je previranja oko Insinjea neko vreme, ali je omaleni Italijan ipak odlučio da ostane u svom dečačkom klubu. Kalidu Kulibali je bio jedan od već projektovanih igrača nekog od glavnih premijerligaša, ali Senegalac će po najnovijim informacija ostati još dugo podno Vezuva.

Gazeta delo Sport piše kako su odbijene dve ponude u visini od 110 miliona evra, De Laurentis nije hteo da pregovora sa Mančester Junajtedom i Real Madridom.

Čak, prema pisanjima iste novine, Senegalcu sledi novi ojačani ugovor. Pouzdani štoper će dobiti novi produžetak saradnje do 2024. godine sa primanjima od 7 miliona evra!

Napolitanci se nadaju da mogu sledeće sezone ući ozbiljnije u trku sa Juventusom koji još uvek traži novog trenera.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.