Julijan Draksler - to je ono što je trebalo Pari Sen Žermenu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Julijan Draksler - to je ono što je trebalo Pari Sen Žermenu (VIDEO)

Dva gola Nemca u ubedljivoj pobedi nad Reanom u Kupu Francuske

Nije tu bilo apsolutno nikakve dileme. Pari Sen Žermen je svetlosnim godinama ispred Rena. I moglo se pretpostaviti da će do osmine finala Kupa Francuske. Možda je samo lakoća kojom su Sveci došli do cilja ono što je iznenadilo fudbalsku javnost. Usred Rena - 4:0 za goste iz Pariza.

Iako su oni večeras igrali bez Edinsona Kavanija, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a dobro znao da će svaki fudbalski stručnjak koren svih PSŽ-ovih problema u ovoj sezoni pronaći baš u tome što su Sveci previše zavisni od tog jednog vanserijskog igrača.

Nov utisak - bili su zavisni. Jer sad je tu Julijan Draksler. I na dobrom je putu da pokaže da je onih 40.000.000 evra koliko je PSŽ platio Volfzburgu na ime obeštećenja možda i najbolje utrošen novac na Parku prinčeva.

Prvi gol posle jedne savršene dubinske lopte i još boljeg Drakslerovog prijema, a šta tek reći za to hladnokrvno bockanje lopte? A onda u 68. minutu i jedan rezantan udarac sa ivice kaznenog prostora. Tek da njegovi čuvari shvate da Draksler ume i tako.

Između dva gola Nemca, u listu strelaca se upisao i Lukas Moura, na kraju i Hatem Ben Arfa, ali Kup pobedu nad Renom svi će pamtiti po fenomenalnom Draksleru. Njegova peta utakmica u dresu Svetaca. I kraj njegovog imena već četiri gola i asistencija.

Sitnica je tih 40.000.000...

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.