Jovetić do 2016. u Fiorentini

Izvor: RTS, 15.Okt.2011, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovetić do 2016. u Fiorentini

Crnogorski fudbalski reprezentativac Stevan Jovetić postigao je dogovor o nastavku saradnje sa Fiorentinom i potpisaće novi ugovor do 2016. godine.

"Veoma sam srećan što Jovetić ostaje sa nama. On je izuzetno talentovan mladi igrač koji i dalje ima mnogo prostora za napredak", izjavio je trener Fiorentine Siniša Mihajlović.

Fiorentina sutra igra protiv Chezene, a Mihajlović je najavio da zbog nediscipline u timu neće biti Peruanac Huan Vargas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Saznao sam da je uoči meča prethodnog kola protiv Lacija ostao u gradu do rano ujutro. Da sam to znao tada ne bi igrao, ali mora da snosi posledice. Ja nisam njegov brat i mora da se zna red u klubu", istakao je Mihajlović.

On je najavio i da će srpski reprezentativac Adem Ljajić ponovo biti u konkurenciji za tim, ali da će meč sa Chezenom početi na klupi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.