Još ima karata za Srbija - Kostarika

Izvor: Mondo, 12.Jun.2018, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još ima karata za Srbija - Kostarika

Iz srpske "kuće fudbala" stigla je potvrda da se ulaznice još mogu kupiti.

Foto: MN Press

Svetsko prvenstvo samo što nije počelo, a oni koji žele i mogu da otputuju da uživo gledaju "orlove" imaju i dalje šansu da to urade.

Fudbalski savez Srbije saopštio je u utorak da se preostale ulaznice za utakmicu "orlova" i Kostarike, u 1. kolu Mundijala, mogu kupiti upravo preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << srpske "kuće fudbala".

"Za meč u Samari karta prve kategorije košta 22.000, druge 17.000, a iz treće 11.000 dinara", objašnjeno je.

Utakmica 1. kola E grupe Svetskog prvenstva između Srbije i Kostarije igra se u nedelju od 14 sati.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Požurite, još ima karata za Srbija - Kostarika, ovo su cene!

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2018

Pet dana do starta reprezentacije Srbije na Mundijalu u Rusiji, evo kakva je situacija sa kartama...Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je danas da je u prodaji ostalo još karata za prvu utakmicu Grupe E protiv Kostarike na Svetskom prvenstvu u Rusiji...Preostale ulaznice se mogu kupiti preko FSS-a...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.