Jokanović prvi kandidat za trenera Vest Bromviča

Izvor: Beta, 10.Mar.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović prvi kandidat za trenera Vest Bromviča

Srpski fudbalski trener Slaviša Jokanović prvi je kandidat za trenera Vest Bromviča, preneli su danas britanski mediji. Kako je preneo Skaj, članovi uprave engleskog drugoligaša su danas održali konferencijski poziv sa vlasnicima kluba iz Kine i razgovarali o mogućim kandidatima. Razmatra se nekolicina trenera, medju kojima i bivši trener Fulama Slaviša Jokanović, koji je sa tim klubom i Votfordom svojevremeno izborio plasman u Premijer ligu.Fulam je u novembru otpustio Jokanovića zbog loših rezultata.Vest Bromvič je u subotu otpustio trenera Darena Mura, posle remija na domaćem terenu protiv Ipsviča, 1:1.Izvršni direktor kluba Mark Dženkins otputovao je u Kinu da razgovara sa vlasnikom o mogućim kandidatima, pre nego što se u utorak vrati u Englesku.Skaj je preneo da su naredna 24 sata ključna za odluku, a da uprava kluba želi da dovede novog trenera pre srede i utakmice sa Svonsijem.Bivši trener Hadersfilda David Vagner nije zainteresovan za taj posao.Vest Bromvič je u poslednje tri utakmice bez pobede, a posle 36 kola u Čempionšipu zauzima četvrto mesto na tabeli sa 61 bodom. Prvi je Norič sa 72, drugi je Lids sa 70, a treće mesto zauzima Šefild junajted sa 68 bodova.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jokanović prvi kandidat za trenera VBA

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2019

Vest Bromvič je u subotu otpustio trenera Darena Mura, posle remija na domaćem terenu protiv Ipsviča (1:1)...Srpski fudbalski trener Slaviša Jokanović prvi je kandidat za trenera Vest Bromviča, preneli su britanski mediji...Kako je preneo Skaj, članovi uprave engleskog drugoligaša su danas održali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.