Jokanović: Neću da plačem za Votfordom

Izvor: Press, 31.Dec.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović: Neću da plačem za Votfordom

Srpski fudbalski trener Slaviša Jokanović rekao je danas da ne žali što nije ostao u Votfordu i predvodio ga u Premijer ligi.
                Jokanović je prošle sezone uveo "stršljenove" u elitni rang Engleske, ali je napustio klub zbog neslaganja oko nogog ugovora sa predsednikom Đinom Pocom.
"Ne dotiče me što nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ostao u Votfordu. Pokušavam da budem realan i pravi čovek, a ne da budem kući i plačem. Napravio sam interesantne stvari, uveo Makabi u Ligu šampiona posle 10 godina i imam veru u svoj rad", rekao je Jokanović za Dejli Mejl.
Jokanović za razliku od prošle sezone sada ima znatno teži zadatak jer se Fulam nalazi na 18. mestu na tabeli Čempionšipa.
"Fulam je beležio čudne rezultate. Fudbal su brojke, a matematika je vrlo prosta. Postigli smo najviše golova u ligi, ali smo mnogo primili i moramo da pronađemo balans", zaključio je Jokanović.
Bivši trener Partizana debi na klupi novog tima imaće u subotu kada Fulam igra sa Šefild Venzdejom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.