Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2020, 18:20

Jokanova Al Garafa se vratila pobedom

Započeo nastavak fudbalske sezone u Kataru nakon četiri i po meseca pauze

Čak četiri i po meseca pauze čekali su klubovi, ali i zaljubljenici u fudbal da se prvenstvo nastavi u Kataru.

Zemlja domaćin narednog Svetskog prvenstva polako se, kao i njene komšije otvara uprkos pandemiji, te je i pored dosta protivljenja javnosti šampionat nastavljen. Istina u karantinskim uslovima, to jest bez navijača na tribinama, ali lopta se ipak zakotrljala! >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Prvi meč je već odigran i rešen je minimalcem pošto je bivši as Aston Vile, Džonatan Kođija postigao jedini poghodak u u 22. minutu susreta na supermodernom stadionu Al Vakra i tako doneo značajan trijumf Al Garafi našeg Slaviše Jokanovića nad Al Arabijem.

Ova tri boda dobro će doći timu iz Dohe pošto im u preostale četiri utakmice sledi grčevita borba za viši plasman ne bi li se dokopali azijske Lige šampiona.

KATAR 1 - 18. KOLO

Petak

Al Garafa - Al Arabi 1:0 (1:0)

18.00 Katar SC - Al Rajan

Subota

15.45: Al Duhail - Ul Salam

18.00: Al Sad - Al Kor

Nedelja

15.45: Al Vakra - Al Sailija

18.00: Al Šahanija - Al Ahli

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.