Jirgen Klop zna kako

Izvor: Danas, 13.Mar.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jirgen Klop zna kako

U Minhenu za fudbalske sladokusce. Posle 0:0 na Enfildu, Bajern i Liverpul odigraće večeras na Alijanc areni revanš osmine finala Lige šampiona. Meč u Bavarskoj biće u epicentru, bez obzira na duel Barselone i Liona, koji su takođe prvu utakmicu završili bez golova. Članak Jirgen Klop zna kako se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsini navijači napali Lionove pristalice, jedan izboden

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2019

Nekoliko sati prije revanš utakmice osmine finala Lige šampiona između Barselone i Olimpik Liona (21 sat) dogodio se incident na ulicama glavnog grada Katalonije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ronaldo noćna mora za Simeonea

Izvor: Danas, 13.Mar.2019

Činilo se posle 2:0 u Madridu da će Čolo Simeone napokon uspeti u misiji; međutim revanš osmine finala u Torinu u utorak uveče definitivno ga je uverio u to da je Kristijano Ronaldo jednostavno noćna mora za Atletiko i da će "jorgandžije" makar još jednu sezonu samo sanjati pehar Lige šampiona. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.