Jestrović udelio životnu lekciju Mitrogolu: Slušaj mali, žene i zabava dolaze posle, sad je vreme za fudbal!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jestrović udelio životnu lekciju Mitrogolu: Slušaj mali, žene i zabava dolaze posle, sad je vreme za fudbal!

"Benfika i Liverpul su letos nudili po 13.000.000 evra za Mitra, a Rubin je čak nudio i 20.000.000 evropskih novčanica", rekao je agent srpskog reprezentativca...

Aleksandar Mitrović ponovo puni stupce belgijske štampe! Srpski reprezentativac se ovih dana ni kriv ni dužan našao usred medijskog rata njegovog agenta Nenada Jestrovića i trenera Anderlehta Besnika Hasija zbog informacija o navodnom prelasku u Benfiku, a sada priča dobija i svoj nastavak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Naime, Jestrović je u razgovoru sa belgijskim medijima otkrio da je Mitrović imao brojne unosne ponude tokom leta, ali da je ipak na kraju odlučio da ostane u Anderlehtu.

"Benfika i Liverpul su bili spremni da plate po 13.000.000 evra, dok je Rubin nudio čak 20.000.000 evropskih novčanica. U Anderlehtu nisu želeli ni da čuju da Mitrović ode, a kasnije smo njegov otac i ja porazgovarali s njim. Rekli smo mu da je previše mlad da ode, da je Anderleht njegova budućnost, jer smo sigurni da će u budućnosti dolaziti i mnogo jače ponude za njega", rekao je bivši golgeter Kraljevskog kluba iz Brisela.

Poput Hasija, koji je nedavno otkrio kako je Mitrovića vratio u golgetersku seriju, Jestrović je otrkio da je morao da reaguje i opomene svog klijenta da se posveti karijeri u danima kada su ga belgijski mediji uzeli za zub zbog gojaznosti.

"Otišao je sa nacionalnim timom (na turneju po Americi prim. aut.) i vratio se sa nekoliko kilograma viška. Katastrofa! Aleksandar se malo kretao po terenu i onda sam morao da sednem s njim i dozovem ga pameti. Rekao sam mu: 'Aleksandre, žene, zabava i hrana dolaze posle, sada je vreme da se koncentrišeš na fudbal i igranje u Anderlehtu'. Sada vidite kako sve to izgleda", smatra Jestrović, koji je Mitrogolu poželeo da ga nastavi golgetersku tradiciju.

"Bio sam najbolji strelac u Srbiji, Belgiji i UAE. Voleo bih kada bi Aleksandar bio najbolji strelac u Belgiji, jer bi bio prvi Srbin posle mene kojem je to pošlo za rukom u Anderlehtu", zaključio je nekadašnji igrač Crvene zvezde, Anderlehta i brojnih klubova.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.