Jermeni zaustavili Dance u Jerevanu, Portugalci Albance u Elbasanu

Izvor: Press, 08.Sep.2015, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jermeni zaustavili Dance u Jerevanu, Portugalci Albance u Elbasanu

Fudbalske reprezentacije Jermenije i Danske igrale su večeras u Jerevanu nerešeno 0:0, u utakmici I grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope. Portugal pobedio Albaniju kao gost 1:0.
        Jermeni su zaustavili favorizovane Dance i obradovali navijače tri dana nakon poraza od Srbije u Novom Sadu (2:0). U igri bez mnogo uzbuđenja domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je završnici mogao i do iznenanđujuće pobede, ali je prokockao par povoljnih šansi. Ovim remijem Jermenija je na tabeli preskočila Srbiju, koja je pobedom u Novom Sadu izašla iz minusa i ima jedan bod nakon kažnjavanja UEFA. Danci su sasvim razočarali i doveli u pitanje plasman na evropski šampionat pošto u poslednjem meču gostuju Portugaliji. Njihov večerašnji kiks odgovara Albaniji, koja od 20.45 sati u Elbasanu dočekuje Portugaliju, a u poslednjoj utakmici, takođe na domaćem terenu, igra 8. oktobra protiv Srbije.
Jermenija - Danska 0:0
Od 20:45h u Elbasanu sastale su se Albanija i Portugalija. Gosti su pobedili pogotkom  Migela Velosa u 92. minutu.
Preostali mečevi: Albanija - Srbija, Portugalija - Danska (08. oktobra), Jermenija - Albanija, Srbija - Portugalija (11. oktobra).

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.