Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 21:32

Jednog dana igraćemo fudbal na nebu

Od Maradone se oprostio i legendarni Pele

Spisak se još uvek širi, ali budite sigurni da će retko koja fudbalska ličnost čije ime ima težinu propustiti prilku da se na neki način oprosti od Dijega Armanda Maradone. Ispraćaju ga objavama na društvenim mrežama mnogi velikani koji još uvek igraju, kao i oni koji su zbog njegove magije sa loptom zavoleli i počeli da igraju fudbal. A od Argentinca se oprostio i onaj koji je uz njega, neizostavno bio deo rasprava >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << o tome ko je najveći svih vremena. Edson Arantes do Nasimento Pele.

“Ovo je pretužna vest. Izgubio sam velikog prijatelja, a Svet je ostao bez legende. Ostaje mnogo toga da se kaže, ali za sada neka Bog da snage Dijegovoj porodici. Jednoga dana, nadam se, igraćemo fudbal zajedno na nebu", reči su legendarnog Pelea.

Ako se jednog dana sastanu na drugom svetu, kao što Brazilac priželjkuje, u fudbalskom raju će ih čekati Johan Krojf, Džordž Best, Euzebio, Garinča... I igraće se paklen fudbal.

Que notícia triste. Eu perdi um grande amigo e o mundo perdeu uma lenda. Ainda há muito a ser dito, mas por agora, que Deus dê força para os familiares. Um dia, eu espero que possamos jogar bola juntos no céu. pic.twitter.com/6Li76HTikA

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.