Jedinstvo pobednik Sat-Trakt Kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstvo pobednik Sat-Trakt Kupa

Fudbalski klub Jedinstvo iz Rumenke pobednik je fudbalskog turnira SAT-TRAKT KUP, koji su za igrače rođene 2006. godine 15. put organizovali Fudbalski klub Bajša i kompanija SAT-TRAKT.

Jedinstvo je u finalu protiv Tatre iz Kisača pobedio posle boljeg izvođenja penala rezultatom 4:3, jer je u regularnom toku utakmica završena rezultatom 0:0.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Mateja Petkovski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Tatre, dok je golman Filip Pavkov iz Jedinstva poneo titulu najboljeg čuvara mreže. Najbolji strelac bio je Milan Kovačev iz Mladosti (Turija).

Vlasnik firme SAT-TRAKT, Janoš Žemberi zahvalio je učesnicima i dodelio nagrade najboljem igraču, strelcu i golmanu turnira, dok su pehare i majice dobili svi uesnici

"Učešće u organizaciji turnira za mlade igrače predstavlja jedan od načina na koji kompanija SAT-TRAKT doprinosi lokalnoj zajednici i razvoju sporta u celini, fudbala posebno", istakao je Žamberi.

Na turniru je učestvovalo 19 ekipa podeljenih u tri grupe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.