Jedinstveni šoping centar u Srbiji: Fudbalski teren na krovu i 1000 parking mesta (FOTO)

Izvor: S media, 07.Nov.2012, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstveni šoping centar u Srbiji: Fudbalski teren na krovu i 1000 parking mesta (FOTO)

Iza projekta stoji gospodin Klas Daun, vlasnik firme "Daun&Cie", jedne od najvećih tekstilnih firmi u Evropi.

Šoping centar neće biti jedinstven samo po fudbalskom stadionu na krovu, već i po kapacitetu. Ukupna površina kompleksa iznosiće blizu 75.000 kvadratnih metara, uključujući i dva podzemna nivoa sa više od 1.000 parking mesta.

Površina maloprodajnog dela centra biće 30.000 kvadratnih metara. Fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stadion na trećem spratu, koji se gradi po UEFA standardima, moći će da primi 5.000 gledalaca.

Na trećem spratu nalaziće se još i "wellness" centar površine 800 kvadratnih metara, kao i restoran koji će svojim posetiocima pružati neverovatnu panoramu Beograda.

Izgradnju Stadion šoping centra realizuje kompanija Krammer&Wagner&Illmaier.

Izvor:S media
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šoping centar sa stadionom od marta

Izvor: Mondo, 07.Nov.2012

Otvaranje Šoping centra Stadion u Beogradu očekuje se na proleće 2013. godine, investicija je vredna 50 miliona evra, a projekcije su da će u ovom šoping centru zaposlenje naći oko 800 ljudi...Šoping centar neće biti jedinstven samo po fudbalskom stadionu na krovu, već i po kapacitetu...Ukupna...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.