Jedan slučaj korone u Realu

Izvor: B92, 02.Nov.2020, 12:58

Jedan slučaj korone u Realu

Fudbalski klub Real Madrid potvrdio je da je jedan član njihovog tima pozitivan na koronavirus.

U pitanju je brazilski štoper Eder Militao koji se testirao u nedelju ujutru, dan nakon utakmice u domaćem prvenstvu.

Tokom istog testa svi ostali igrači i članovi Reala koji su bili u kontaktu sa prvim timom bili su negativni.

Oni su takođe svi bili negativni i na antigenskom testu koji je odrađen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istog dana.

Militao neće biti na raspolaganju Zinedinu Zidanu za meč trećeg kola Lige šampiona u utorak protiv Intera, kao ni u narednom meču LaLige tokom vikenda.

Biće interesantno videti da li će Militaov pozitivan test uticati na neke druge igrače naknadno, pošto je 22-godišnji Brazilac bio deo prve postave ekipe Zinedina Zidana prošle subote u ligaškom duelu sa Ueskom.

Militao je, kako stvari stoje, protiv Ueske igrao dok je bio zaražen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korona u Realu!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2020

Oglasio se i klub...Nema mesta velikom slavlju posle pobede nad Ueskom rezultatom 4:1, Zidanovi puleni se spremaju za doček Inter u trećem kolu Lige šampiona...Oba tima nisu najbolje krenula u elitnom takmičenju, Inter ima dve nerešene dok Madriđani imaju svega jedan osvojen bod. Jasno da bi poraz...

Nastavak na Sportske.net...

Šta će na ovo reći Zidan, Jović uradio neverovatnu stvar na treningu! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2020

Da li će posle ovoga srpski napadač zablistati i na zvaničnim utakmicama?..Srpski fudbaler Luka Jović pokazao je "znake života" na treningu Real Madrida postigavši izuzetno lep gol posle uigrane akcije...Nešto što smo od njega redovno viđali u dresu Ajntrahta iz Frankfurta konačno je poslužilo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.