Japanac prvo zimsko pojačanje Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanac prvo zimsko pojačanje Radničkog

Vezni fudbaler Riota Noma stigao je u niški Radnički kao prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, a ako ugovor bude ispoštovan, Japanac će se u niškom klubu zadržati 3 godine.

Nastupajući za crnogorski Rudar, 25-godišnji vezista odigrao je 19 utakmica, među kojima i 2 kvalifikacija za Ligu Evrope gde se upisao u asistente. Stručni štab kluba sa Čaira ga prati već 6 meseci, a trener, Milan Rastavac, veoma je zadovoljan novim pojačanjem.

Zapao mi je za oko >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << još prošlog leta, kada smo sa Rudarom igrali u Paraćinu. Dopadaju mi se gotovo sve njegove fudbalske karakteristike, brz je, odgovoran u igri, pokriva veliki deo terena, igra u oba pravca… Posebno mi se sviđa to što je adaptiran, jer dobro govori naš jezik, što takođe oslikava i deo njegovog karaktera - kaže Rastavac.

Japanac je u Niš, prema podacima sa sajta Transfer market, stigao kao slobodan igrač, a u niškom klubu najavljuju još nekoliko pojačanja koja su neminovna zbog brojnih odlazaka.

Podsetimo, za Nišlije više neće nastupati Miloš Radivojević i Aleksandar Ignjatović koji su sporazumno raskiuli ugovore, Milan Pavkov koji je prešao u Crvenu zvezdu, a Rusi Konovalov, Isajev i Mordatenko uzeli su ispisnice još pre kraja sezone.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.