Japanac najavio kraj karijere

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 00:45

Japanac najavio kraj karijere

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Japana Šinđi Okazaki objavio je da će na kraju sezone da završi igračku karijeru, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Okazaki (37) trenutno igra za belgijski Sent Truden.

"Dao sam sve od sebe kao fudbaler. Sada sam osetio da sam dostigao svoje granice", napisao je Okazaki na svom Instagram nalogu.

Japanski fudbaler ove sezone ima problema sa povredama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a poslednji meč za belgijski klub je odigrao 16. decembra prošle godine.

On je član Sent Trudena od 2022. godine, a ove sezone je odigrao samo sedam mečeva za belgijski klub.

Okazaki je ranije igrao za Šimicu, Štutgart, Majnc, Lester, Malagu, Uesku i Kartagenu. On je sa Lesterom 2016. godine osvojio titulu u Premijer ligi.

Za reprezentaciju Japana odigrao 119 utakmica i postigao je 50 golova, a sa nacionalnim timom osvojio je Kup Azije 2011. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.