Jankulovski se vratio u Banjik

Izvor: B92, 10.Okt.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankulovski se vratio u Banjik

Češki fudbalski prvoligaš Banjik iz Ostrave saopštio je da je potpisao ugovor sa bivšim igračem Milana Marekom Jankulovskim.

Jankulovskom je letos istekao ugovor sa rosonerima, za koje je prošle sezone, tokom koje je imao problema sa povredom kolena, odigrao pet utakmica.

Jankulovski je karijeru i počeo u Banjiku za koji je igrao od 1994. do 2000. godine.

Čeh je sa ekipom Milana osvojio Ligu šampiona 2007. godine, a za reprezentaciju je odigrao 78 utakmica i postigao 11 golova. Pre Milana, Jankulovski je igrao za Napoli i Udineze.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banjik dobio pojačanje iz Milana

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Okt.2011

Češki prvoligaš Banjik iz Ostrave saopštio je da je potpisao ugovor sa bivšim igračem Milana Marekom Jankulovskim.. . Njemu je letos istekao ugovor sa roso–nerima, za koje je prošle sezone, tokom koje je imao problema sa povredom kolena, odigrao pet utakmica.. Jankulovski je karijeru počeo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Jankulovski napustio Milan

Izvor: RTV Pink, 10.Okt.2011

. . . Fudbalski klub Banik iz Ostrave saopštio je danas na svom sajtu da je potpisao ugovor do kraja sezone sa 34-godišnjim Marekom Jankulovskim. .

Nastavak na RTV Pink...

Jankulovski napustio Milan i vratio se u rodni grad

Izvor: Blic, 10.Okt.2011

Fudbalski klub Banik iz Ostrave saopštio je na svom sajtu da je potpisao ugovor do kraja sezone sa 34-godišnjim Marekom Jankulovskim...Bivši reprezentativac Češke prethodnih šest sezona igrao je za Milan, sa kojim je 2007. godine osvojio Ligu šampiona, Super kup Evrope i klupsko Svetsko prvenstvo,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.