Janković: Cilj je pobeda protiv Severne Irske

Izvor: Studio B, 03.Nov.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Cilj je pobeda protiv Severne Irske

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Janković saopštio je spisak igrača za predstojeću kvalifikacionu utakmicu protiv Severne Irske i rekao da će njegov tim veoma motivisan da u toj utakmici pobedi.

"Utakmica nam je veoma bitna zbog situacije na tabeli. Pobeda nam je neophodna da bi napravili krupan korak ka baražu i svi smo motivisani da to i učinimo", rekao je Janković.

Selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je dodao i da njegov tom zna kako treba da igra protiv Irske i da je Srbija bolji tim. "Znamo kako ćemo igrati da bi osvojili bodove. Mi znamo da smo bolji i oni to znaju, ali treba to da dokažemo tokom 90 minuta na terenu", kazao je selektor.

U prvom meču dve ekipe, Srbija je 2. septemba u Novom Sadu pobedila sa 1:0. Na spisku za utakmicu koja će se igrati 15. 11. u Kolerajnu su sledeći igrači:

Golmani: Branimir Aleksić, Aleksandar Kirovski i Mqrko Dmitrović.

Odbrana: Aleksandar Miljković, Matija Nastasić, Nemanja Gudelj, Milan Milanović i Filip Mladenović.

Sredina terena: Aleksandar Ignjovski, Darko Lazović, Vuk Mitošević, lobodan Medojević, Saša Marković, Filip Đuričić, Nenad Krstičić, Luka Milunović i Luka Milivojević.

Napad: Nemanja Kojić, Đorđe Despotović, Lzar Marković i Stefan Šćepović.

U odnosu na prethodne utakmice u tim su se vratili golman Dmitrović i napadač Šćepović. Na tabeli Grupe 4 Srbija se trenutno nalazi na prvom mestu sa osam bodova iz četiri utakmice. Druga je Danska sa sedam poena i utakmicom manje, dok je Severna Irska treća sa četiri boda.

Prva tim u grupi na kraju kvalifikacija plasiraće se u baraž za Evropsko prvenstvo koje se igra 2013. u Izraelu. Četiri drugoplasirane ekipe koje osvoje najviše bodova u deset grupa takođe će se plasirati u baraž. Pobednici sedam utakmica baraža i domaćin Izraeal igraće na završnom turniru 2013.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.