JSL: Pobede Borca i Mladosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2014, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Pobede Borca i Mladosti

Novi fudbalski prvoligaši u Srbiji Borac iz Čačka i Mladost iz Lučana zabeležili su danas pobede u četvrtom kolu Super lige.

Borac je do druge pobede došao pobedom u gostima nad Radničkim iz Kragujevca od 1:0. Mladost je kod kuće u Lučanima pobedila Napredak sa 2:1.

Radnički je bio favorit kod kuće i imao je dobre šanse tokom većeg dela utakmice, ali su ga gosti kaznili za promašaje u 72. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kada je Stefan Milojević iskoristio dobar pas Dejana Đenića i sa oko pet metara postigao gol.

Borac sada ima sedam bodova, a Radnički je ostao na jednom.

Mladost je prekinula seriju od dva uzastopna poraza. Tim iz Lučana poveo je u 24. minutu golom Saše Jovanovića. Napredak je posle prešao u inicijativu i ređao šanse, da bi konačno u 82. minutu Miloš Bajić doneo izjednačenje.

Radost gostiju je kratko trajala, pošto je samo dva minuta kasnije Radomir Milosavljević doneo prvu pobedu Mladosti.

Kasnije danas igraju se još tri utakmice četvrtog kola.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdi debitant doneo pobedu, novi trijumf Čukaričkog

Izvor: Studio B, 30.Avg.2014

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u Beogradu subotički Spartak sa 1:0 u četvrtom kolu Super lige Srbije i tako zadržali maksimalan učinak...Pobedu crveno-belima doneo je debitant Danijel Avramovski u 78. minutu. Zvezda je pre toga, pred nešto više od 12.000 gledalaca, imala potpunu inicijativu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.