JSL: Đenić noćna ptica Jagodine

Izvor: Mondo, 25.Nov.2012, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Đenić "noćna ptica" Jagodine

"Ćurani" u istorijskom meču pod reflektorima na gradskom stadionu u Jagodini pobedili BSK 2:0.

Odigran je prvi fudbalski meč pod reflektorima u Jagodini.

Noćni termin očigledno je prijao Jagodini, koja je u 14. kolu Superlige pobedila BSK iz Borče i plasirala se na treće mesto Superlige.

Dvostruki strelac za "ćurane" bio je Dejan Đenić.

Pod Đurđevim brdom u nedelju uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << viđen je najbrži gol ove sezone u Superligi. Đenić je već u prvom minutu igrao uspeo da savlada Miroslava Grujičića.

Upravo je čuvar mreže Borčanaca najveći krivac za rano vođstvo Jagodine. Uspeo je golman gostiju da promaši loptu i da omogući protivničkom igraču da rutinski zatrese mrežu.

Meč je rešen u 67. minutu, posle centaršuta Miloša Lepovića i gola glavom Đenića.

Jagodina je opet ne trećem mestu, ispred Vojvodine, a sa pet manje od Crvene zvezde. BSK i dalje nije ugrožen, ali je još uvek blizu opasne zone.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jagodinci zasijali pod reflektorima

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2012

Fudbaleri Jagodine zabeležili su trijumf nad ekipom BSK Borče (2:0), a ovaj meč ulazi u istoriju, kao prvi odigran pod reflektorima u ovom gradu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.