Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAGODINAC ZVEZDA U KANADI: Stefan Ristić pojačao Hamilton Siti

Mladi fudbaler iz Jagodine Stefan Ristić (24) ponovo se vraća u Kanadu u klub Hamilton siti.

Nakon što je u prošlosti osvojio simpatije navijača Miltona, Ristić će u naredne dve sezone nositi dres Hamilton Sitija, a pored obaveza na terenu, mladi Jagodinac je sa Zvonkom Petrovićem pokrenuo i fudbalsku akademiju.
– Smatram da je pravi put do uspeha kada možete da objedinite dve stvari koje volite. Čekaju me teške profesionalneobaveze sa Hamiltonom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i potpuno sam posvećen klubu, ali ću dati sve od sebe da akademija Toronto Kraun fudbal u potpunosti stane na noge i veoma brzo postane stabilna organizacija, kaže Ristić.
Ristić je u u regionu igrao za Jagodinu, Dinamo Vranje, a potom je usledila selidba u Severnu Ameriku, gde je nastupao u Kanadi, po njegovim rečima, razlika u pristupu obavezama dosta se razlikuje, ali i kvalitet fudbala.
– Evropa i Amerika se dosta razlikuju, sigurno je da je fudbal u Evropi bolji. Na američkom kontinentu je fudbal definitivno čistiji i lepši. Kanada, može da se pohvali ogromnim rastom popularnosti fudbala. Danas ljudi u Kanadi sve više gledaju fudbal i poseta na stadionima raste, zaključio je Ristić.
Sezona u Kanadi igra se u dvogružnom sistemu posle čega sledi plej-of.
Pripremio: Aleksandar Ilić
The post JAGODINAC ZVEZDA U KANADI: Stefan Ristić pojačao Hamilton Siti appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.