Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2023, 04:35

Iznenađenje, Čelsi ima novog štopera, od 45.000.000!

Fudbalski klub Čelsi završio je novo pojačanje, u pitanju je štoper Aksel Dizazi!
On stiže iz Monaka, ima 25 godina, visok je 190 centimetara i dolazi kao zamena za Veslija Fofanu koji će pauzirati čitave sezone.
Čelsi će za njegov transfer platiti 45 miliona evra, a Francuz je dogovorio petogodišnji ugovor, uz opciju produžetka saradnje sve do 2029. godine. 
On je treće pojačanje za Maurisija Poketina, nakon što su došli Kristofer Nkunku i Nikolas Džekson, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dok je iz Brajtona sa pozajmice vraćen Levi Kolvil. 
Uz njega, Dizazi će imati jaku konkurenciju, jer su tu Tijago Silva, kao i njegov bivši saigrač Benoa Badiašil. 
Preostaje još samo da vidimo koga će Poketino dovesti u veznom redu, što je možda i najkritičnija pozicija. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Čelsi iskeširao 45 miliona za štopera: “Plavci” najzad našli zamenu za povređenog Fofanu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Avg.2023

Francuski reprezentativac će potpisati šestogodišnji ugovor Čelsi je pronašao pojačanje za defanzivni deo tima koje je bilo neophodno posle odlaska Kalide Kulibalija i teške povrede Fofane, za koga je pitanje da li će se uopšte vratiti na teren tokom naredne sezone. “Plavci” su završili...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.