Iz minuta u minut: Siti – Barselona 0:2, Bajer – PSŽ 0:4

Izvor: Dzungla.org, 18.Feb.2014, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz minuta u minut: Siti – Barselona 0:2, Bajer – PSŽ 0:4

Najbolji evropski fudbal vratio se posle dvomesečne pauze prvim mečevima osmine finala Lige šampiona. Barselona je slavila u Mančesteru protiv Sitija sa 2:0, dok je Pari Sen Žermen deklasirao Bajer u Leverkuzenu sa 4:0, a kako su protekle obe utakmice iz minuta u minut možete videti u Blicsport.rs blogu.
OpširnijeBlic
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

LŠ: Barsa srušila Siti, Mesi pogodio iz sumnjivog penala, dominacija Ibre i drugova u Nemačkoj (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Feb.2014

Posle zimske pauze ponovo smo u prilici da uživamo u najelitnijem klupskom takmičenju. U Mančesteru i Leverkuzenu odigrane su prve utakmice osmine finala Lige šampiona.. (FOTO: UEFA). Barselona je kao gost savladala Siti sa 2:0, dok je PSŽ rutinski srušio Bajer (4:0) i praktično obezbedio mesto...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.