Iz „Mladog Borca“ pravo u Slovačku

Izvor: juGmedia, 16.Jan.2017, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz „Mladog Borca“ pravo u Slovačku

Dojučerašnji član FK “ Mladi Borac “ iz Živkova, dvadesetogodišnji Nikola Milošević iz Niša, postao je fudbaler TJ „Druzstvenik“ iz Pribete u Slovačkoj.

Realizaciju ovog transfera, po rečima Miroslava Stojanovića Stajsa, predsednika fudbalskog kluba iz Živkova, omogućila je menadžerska agencija „Boma sports“ iz Bardejova, grada na severu Slovačke, vlasnika Maje Dimitrijević i Bojana Stajkovića, Leskovčana koje već par godina žive i rade u toj zemlji. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Dugogodišnje prijateljstvo koje me kroz fudbal vezuje sa ovim mladim i ambicioznim ljudima izrodilo je ideju da se pomogne fudbalerima sa juga Srbije, tako što će se preko menadžerske agencije klubovima u Slovačkoj ponuditi mladi i kvalitetni igrači, pretežno sa ovih prostora . Nikola Milošević je odličan fudbaler i izuzetan mladić  i dat mu je šansa da krene, nadam se, u jedan bolji život“, kaže za Jugmediu Stojanovic .

Trenutno su na listi čekanja za odlazak u neki od slovačkih klubova trojica igrača sa ovih prostora kao i jedan iz Sarajeva.

Zanimljivo je da u klubu iz Pribete godinu dana sa velikim uspehom igra legenda grdeličkog fudbala Igor Đokić, koji je golovima i pristupom igri oduševio gazde TJ „Druzstvenika“ i širom otvorio vrata tog kluba fudbalerima iz Srbije.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.