Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2017, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović zvanično u Zenitu

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović danas je zvanično zadužio opremu Zenita iz Sankt Petersburga i poručio da je veoma motivisan da nastavi da igra na visokom nivou.

Ivanović je promovisan u ruskom klubu riječima da je "stigao jedan od najboljih defanzivaca Evrope" nakon potpisa dvoipogodišnjeg ugovora, sa opcijom na još jednu sezonu

"Veoma sam zadovoljan što sam došao u tako veliki klub, nadam se da ćemo zajedno biti uspešni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Iskreno, nisam dugo razmišljao jer sam imao veliku želju da se vratim u Rusiju. Motivisan sam i želim da nastavim da igram na visokom niovu", rekao je Ivanović za sajt Zenita.

On dodao da mu nije bitno da li će u novom timu igrati na poziciji desnog beka ili štopera.

"Najvažnije mi je da budem na terenu. Jednako dobro se osećam na oba mesta u odbrani. Takve stvari su na treneru da odluči", poručio je Ivanović.

Prema njegovim riječima veliki je ljubitelj košarke i zna da je srpski plejmejker Stefan Marković član košarkaške sekcije Zenita.

"Znam da Zenit ima i jak košarkaški tim, želim im da budu uspešni kao i mi", zaključio je Ivanović.

Ivanović je zbog poziva Zenita odlučio da napusti Čelsi poslije devet godina, gdje je dao veliki doprinos u osvojanju dvije titule Premijer lige, Lige šampiona i Lige Evrope.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović: Mogu da odigram još mnogo sezona na visokom nivou

Izvor: Beta, 01.Feb.2017

Novi fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga Branislav Ivanović rekao je danas da je srećan što je potpisao ugovor sa tim klubom i dodao da može da odigra još mnogo sezona na visokom nivou."Srećan sam što sam došao u veliki klub kakav je Zenit. Nadam se da ćemo imati uspeha. Kada sam čuo da je...

Nastavak na Beta...

Ivanović u Zenitu: Želeo sam da se vratim u Rusiju

Izvor: B92, 01.Feb.2017

Kapiten Srbije Branislav Ivanović zvanično je postao igrač Zenita iz Sankt Peterburga s kojim je potpisao dvoipogodišnji ugovor uz opciju na još jednu sezonu...Ivanović se tako vratio u Rusiju gde je igrao za Lokomotivu iz Moskve 2006-2008, kada se preselio u Čelsi...Ruski mediji spekulišu da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.