Ivanović: Ovo nije normalno, opet iste greške

Izvor: RTS, 15.Nov.2015, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Ovo nije normalno, opet iste greške

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović ocenio je da je ekipa u utakmici sa Češkom, koju je izgubila sa 4:1, opet pravila iste greške.

"Počeli smo dobro i delovalo je kao da imamo kontrolu utakmice, ali posle toga ponovo nam se desilo ono naše kad izgubimo sistem. Česi su pokazali kako se kažnjavaju greške protivnika, a mi smo delovali kao nonšalantna ekipa i bez ideje", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izjavio je Ivanović novinarima u Ostravi.
On je dodao da igrači mnogo razgovaraju međusobno i da je nenormalno da se dešavaju takve oscilacije.
"U neke utakmice ulazimo kao favoriti, a ne bismo smeli na to ni da pomislimo. Česi nemaju neki individualni kvalitet, a pobedili su nas posle naših grešaka".
Ivanović je stao u zaštitu Aleksandra Mitrovića, jer je, kako je naveo, mlad igrač.
"On uvek deluje tromo, kao da ima višak kilograma. Njemu treba gol, podrška, ne treba ga previše kritikovati, bar ne medijski, a mi ćemo mu unutar ekipe reći šta treba da radi", rekao je Ivanović.
Defanzivac Čelsija, poput saigrača Nemanje Matića, smatra da selektor nije problem.
"Mi smo na terenu i mi moramo da budemo tim na terenu. Više bih voleo da smo izgubili i sa 7:1, ali da smo od prvog do 90. minuta delovali kao tim, da defanzivno znamo šta želimo. Igrači su najvažniji u celom sistemu. Naravno da selektor želi da nas zaštiti i da je najodgovorniji, ali mi ne bežimo od odgovornosti", zaključio je Ivanović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.