Ivanović: Najbolje je bilo sa Murinjom

Izvor: N1 televizija, 06.Feb.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Najbolje je bilo sa Murinjom

Bivši igrač Čelsija Branislav Ivanović imao je odličan odnos sa svim trenerima s kojima je radio, ali je posebno istakao Žozea Murinja.

Ivanović je posle osam i po godina napustio Stamford Bridž i vratio se u Rusiju, gde je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Zenitom.

"Zovu ga "Posebni" i on to zaista i jeste. Ako pobediš, samopouzdanje je neograničeno. Izvlači iz tebe ono što nisi ni svestan da poseduješ. On izvlači iz igrača najbolje, i fudbalsko >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i ljudsko. S njim ne možeš biti neutralan, ili ga voliš ili ga mrziš. To njega i čini posebnim. Srećan sam što sam imao priliku da radim s njim", dodao je srpski defanzivac.

Ivanović se nada da će sa Srbijom izboriti nastup na Mundijalu u Rusiji 2018.

"Vrlo smo motivisani da se plasiramo u Rusiju. Mnogo nam znači. Pre nekoliko meseci sam pričao o tome sa Zoranom Tošićem (CSKA Moskva), koje je upravo to rekao, koliko bi želeo da igramo na SP u Rusiji. To bi bio šlag na tortu moje karijere", zaključio je Ivanović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ivanović: Murinja ili voliš ili ga mrziš

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2017, 00:14

Bivši igrač Čelsija Branislav Ivanović imao je odličan odnos sa svim trenerima s kojima je radio, ali je posebno istakao Žozea Murinja...Ivanović je poslije osam i po godina napustio Stamford Bridž i vratio se u Rusiju, gdje je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Zenitom..."Zovu ga 'Posebni' i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.