Ivanović: Dablin najvažniji u istoriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2017, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Dablin najvažniji u istoriji

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da sve zavisi od njegovog tima u meču protiv Moldavije u Beogradu u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

"Igrači su dobro raspoloženi, motivisani i skoncentrisani, nemam nikakve zamerke. Dobro smo se spremili, presudiće naša motivacija i verujem kvalitet, brz gol bi mogao da odluči", rekao je Muslin na konferenciji za medije u Kući fudbala u Staroj Pazovi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Muslin naglašava da sutra očekuje potpuno drugačiju utakmicu u odnosu na prvi susret dve selekcije u Kišinjevu.

"Tada su Moldavci igrali otvoreno, a mi smo ih iz prve kontre načeli. Ovaj meč će biti znatno teži. Najvažnije je da odigramo kako znamo i kao u dosadašnjem toku kvalifikacija".

On je najavio da će izvesti najjači sastav u ovom trenutku, bez obzira što četiri dana kasnije Srbija gostuje Ircima u možda ključnoj utakmici oko plasmana na šampionat sveta.

"Dva dana kasnije igramo u Dablinu i važno je da napravimo pravu uvertiru. Rezultat je najbitniji, bilo bi odlično da dobar rezultat prati takva igra", rekao je Muslin, poručivši da nema dileme oko startne postave.

Kapiten Branislav Ivanović nada se da bi sa pobedama nad Moldavijom, ali i u Dablinu protiv Republike Irske, nacionalni tim napravio veliki korak ka Mundijalu.

"Moramo pre svega da gledamo sebe. Ako želimo da pobedimo moramo da se setimo prvih 20 minuta iz Moldavije. Brzi pogodak bi nam u mnogome pomogao, ali igra se 90 minuta i moramo da bude koncentrisani do kraja", naveo je defanzivac Zenita.

Ivanović je gostovanje u Dablinu okarakterisao kao najvažniji meč u istoriji reprezentacije Srbije.

"Bitno je pre toga da završimo posao protiv Moldavije", zaljučio je Ivanović.

Utakmica između Srbije i Moldavije igra se sutra od 18 sati na stadionu Partizana.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ni derbi više nije što je nekad bio

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2017

Vensan Abubakar na Ahmeda Musu, Kelečija Iheanača i kompaniju..Idemo u Afriku!..Tamo se treća faza kvalifikacija za Svetsko prvenstvo bliži polovini, a danas se najviše šansi daje Gani, Nigeriji, Tunisu i Maroku. Sudeći po bukmejkerima jedina nepoznanica je okršaj Zelenortskih Ostrva i Južne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Muslin i 'Orlovi' napadaju Svetsko prvenstvo

Izvor: B92, 02.Sep.2017, 10:02

Reprezentacija Srbije od 18 časova dočekuje selekciju Moldavije na stadionu Partizana, u meču sedmog kola Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo...Izabraniic Slavoljuba Muslina su prvi na tabeli, a ova pobeda je važna za 'Orlove' jer ih vodi na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine...Sa druge...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.