Ivan Rogač na meti Vojvodine?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Rogač na meti Vojvodine?

Fudbalski superligaš iz Novog Sada, ekipa Vojvodine, zainteresovana je da u svoje redove dovede defanzivnog veznog igrača ukrajinskog premijerligaša Volina iz Lutska Ivana Rogača.

Reč je mladiću visokom 191 cm, rođenom 1992. godine u Kotoru, koji je prošao kroz Školu fudbala Ajaks iz Novog Sada. Potom je igrao za omladinske selekcije beogradske Crvene zvezde, a onda je prešao u redove Rada, zatim i BSK-a iz Borče.

"Reč je o igraču koji može da igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na poziciji defanzivnog veznog, ali i štopera i koji je tokom poslednje sezone nastupao u Ukrajini. Blizu smo postizanju dogovora s njim, slobodan je igrač i čekamo jedino da sredi papire i potpiše ugovor s nama", rekao je sportski direktor Novosađana Mladen Jovanić.

Što se ostalih eventualnih novajlija tiče, Jovanić je naglasio:

"Prvo moramo da vidimo ko će i da li će napustiti naše redove, kako bismo reagovali u skladu s tim. Izvesno je da će na početak priprema doći dvojica ili trojica stranaca o čijim se imenima još ne bih izjašnjavao, jer je reč o igračima koji će biti na probi".

Menadžeri su pre nekoliko dana crveno-belima ponudili Amerikanca etiopskog porekla Fuada Ibrahima koji je ofanzivni bočni fudbaler, kao i klasičnog centarfora, Brazilca Vitinja. Međutim, izvesno je da će šef stručnog štaba Vojvodine Zoran Marić imati priliku da se izjasni i o kvalitetu još jednog igrača iz Afrike.

Vojvodina pripreme za prolećnu sezonu počinje 9. januara iduće godine, a za sada je klub jedino napustio Lazar Veselinović koji je juče otputovao u Južnu Koreju, dok je ugovor istekao Enveru Alivodiću.

Novosađani su ponudili iskusnom desnom krilu da potpiše novi ugovor, ali je za njega, navodno, zainteresovan i Partizan, dok bi sam igrač najrađe otišao u inostranstvo.

Interesovanje za kapitena Marka Poletanovića ispoljio je belgijski Genk, ali konkretna ponuda za njega još nije stigla u Novi Sad, dok su inostranim ekipama zanimljivi i mladi fudbaleri Mijat Gaćinović i Srđan Babić.

Novogodišnja izložba i koktel

Tradicionalni novogodišnji koktel FK Vojvodina, ove godine održaće se u Svečanom salonu SPC “Vojvodina” i to u utorak, 30. decembra, s početkom u 18 časova.

Istovremeno, biće otvorena i izložba posvećena velikom jubileju novosadskog kluba - 100-godišnjici od osnivanja, pa se očekuje veliki broj gostiju i igrača iz raznih epoha crveno-belih. Naravno, kao i uvek, prisutni će biti i fudbaleri koji danas nose dres Novosađana.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.