Isključenje za Džordža (video)

Izvor: MVP.rs, 06.Nov.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isključenje za Džordža (video)

Košarkaš Pejsersa je loptom u glavu pogodio jednog od navijača.

Indijana Pejsersi su prethodne noći na domaćem terenu bili bolji od Čikago Bulsa rezultatom 111:94, iako su krajem treće četvrtine ostali bez pomoći Pola Džordža.

Naime, krilni košarkaš Pejsersa je zaradio isključenje nakon što je, nezadovoljan sudijskom odlukom, šutnuo loptu nogom u publiku. Ona je pogodila u glavu jednog od navijačica, a takvo ponašanje sudije nisu htele da tolerišu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Interesantno je da je ovo prvi put u Džordžovoj karijeri da je isključen sa utakmice.

"Izgleda da moje fudbalsko umeće nije toliko dobro. Izvinio sam se odmah prelepoj devojci koju sam pogodio. Drago mi je da moje isključenje nije uticalo na saigrače i da smo pobedili", izjavio je Džordž posle utakmice.

Košarkaš Pejsersa je meč završio sa 13 poena, sedam skokova i tri asistencije.

(foto: Andy Lyons / Getty Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.