Irci traže od UEFA 60.000 funti zbog kazne Srbiji

Izvor: Blic, 12.Jan.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irci traže od UEFA 60.000 funti zbog kazne Srbiji

Fudbalski savez Severne Irske zatražio je od UEFA odštetu od 60.000 funti zbog odluke da se kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo 2012. godine Srbija - Severna Irska igra pred praznim tribinama.

Disciplinska komisija UEFA je zbog incidenata u Đenovi i prekida meča Italija - Srbija odredila Srbiji novčanu kaznu od 120.000 evra i naložila odigravanje jedne utakmice bez prisustva publike.

Navijači Severne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Irske su i pre toga rezervisali karte za put i smeštaj u beogradskim hotelima, a procena je da je potrebno oko 60.000 funti kako bi im se platila odšteta.

Irci će svoj stav braniti tokom dana na sastanku sa Mišelom Platinijem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.