Inzagi posle novog poraza: Počeli smo da igramo dobar fudbal

Izvor: Sportal.rs, 16.Mar.2015, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inzagi posle novog poraza: Počeli smo da igramo dobar fudbal

Posle novog poraza Milana, od Fiorentine u Toskani, čini se da je samo pitanje vremena kada će Filipu Inzagiju biti uručen otkaz. Pad na 10. mesto, samo dve pobede u prethodna tri meseca, i to protiv slabašnih Parme i Ćezene kod kuće, argumenti su koji nikako ne idu u prilog mladom treneru. Ipak, on je zadovoljan kako je njegov tim odigrao u Firenci...

- Odigrali smo baš onako kako smo nekada igrali i danas sam video moj Milan - rekao je Inzagi posle poraza od Fiorentine.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />"Rosoneri" su poveli golom Destra, ali je sav njihov trud srušen u poslednjih sedam minuta i preokreta domaćeg tima.

- Velika je šteta. Čak mislim da bi i remi bio loš rezultat po nas, a mi smo izgubili iako smo zaslužili da pobedimo.

Na pitanje novinara da li misli mu je to bio poslednji meč na klupi Milana, jer već izvesno vreme kolaju priče o njegovoj smeni Inzagi je odgovorio:

- Budućnost? Imam ugovor, sad je na klubu da razmotri situaciju. Predsednik me često zove, kao i Adrijano Galijani. Nismo baš u idealnoj poziciji na tabeli, ali od večeras smo ponovo počeli da igramo dobar fudbal. Nadam se da ću raditi kao trener još 30 godina. Milan je mnogo učinio za mene i nadam se da ću ostati u klubu. Ako me zadrže, super, u suprotnom nastaviću da radim na nekom drugom mestu. Ovo je posao koji volim.

(Foto: Beta/AP/Fabrizio Giovannozzi)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.