Inzagi: Nadam se da ću ostati

Izvor: B92, 17.Mar.2015, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inzagi: Nadam se da ću ostati

Filipo Inzagi nada se da će ostati trener Milana, posle poraza od Fiorentine u ponedeljak.

Milan je treće kolo u nizu ostao bez pobede, pa se sve više spekuliše o odlasku "Super Pipa".

"Imam ugovor, na klubu je da razmotri situaciju. Predsednik (Silvio Berluskoni) me često zove, kao i Adrijano Galijani. Milan je uradio mnogo za mene, nadam se da ću ostati što je moguće duže. Ovo je tim posla koji volim, čak i pored noći kakve su ove, sve je to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbal", rekao je Inzagi.

"Rosoneri" su vodili na Artemio Frankiju do poslednjih deset minuta, ali su poraženi 2:1 i ostali na deset bodova od mesta koje vodi u Evropu.

"Velika šteta, čak ni remi ne bi bio dovoljan za nas, a ipak smo izgubili, iako smo zaslužili pobedu. Ne smeš dozvoliti timu kao što je Fiorentina da ostane u igri. Ipak, nisam mogao da tražim od igrača više od ovoga. Nismo u najboljoj poziciji na tabeli, ali smo sada pokazali da možemo opet da igramo dobar fudbal", rekao je Inzagi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.