Inter želi da otkupi Kansela i Rafinju, ali su mu skupi

Izvor: B92, 09.Apr.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter želi da otkupi Kansela i Rafinju, ali su mu skupi

Fudbalski klub Inter želi da zadrži igrače koji su trenutno na pozajmici u tom timu Žoaa Kansela i Rafinju, preneli su danas italijanski mediji.

Kanselo je u avgustu došao na pozajmicu iz Valensije, a Rafinja u januaru iz Barselone.

Otkupna klauzula za Kansela iznosi 35 miliona evra, dok je za Rafinju nepoznata, ali mediji su naveli da je reč o sličnoj sumi.

"Rafinja i Žoao Kanselo su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Inter veoma važni igrači i želimo da gradimo budućnost na njima, ali imaju veoma velike otkupne klauzule. Radićemo na strategiji kako da ih zadržimo", rekao je sportski direktor kluba Pjero Ausilio za Medijaset.

Ausilio je rekao da je Inter obećao da do 20. maja neće govoriti o transferima, kako odlaznim, tako i dolaznim.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Inter - Pozajmice opravdale očekivanja, sledi borba oko otkupa

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2018

Fudbaleri koji su tokom tekuće sezone stigli u Milano na pozajmicu, zadovoljili su upravu "Neroazura"...Fudbalski klub Inter želi da zadrži igrače koji su trenutno na pozajmici u tom timu Žoaa Kansela i Rafinju, preneli su danas italijanski mediji..."Rafinja i Žoao Kanselo su za Inter veoma važni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.