Inter zainteresovan za Drogbu

Izvor: Blic, 26.Mar.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter zainteresovan za Drogbu

Italjanski fudbalski šampion Inter iz Milana ima najveće šanse da na kraju sezone angažuje napadača Čelsija, reprezentativca Obale Slonovače Didijea Drogbu, objavio je danas sportski dnevnik "Korijere delo Sport".



Novinar tog lista podseća da je Drogba nekoliko puta do sada izjavio da će na kraju sezone napustiti Čelsi i da su ogromno interesovanje za iskusnog golgetera do sada pokazali aktuelni prvak Evrope Milan i najtrofejniji španski klubovi Real >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Madrid i Barselona.

Inter se do sada nije pominjao kao potencijalni klub reprezentativca Obale Slonovače, ali se nakon nedavnih pregovora Uprave "crno plavih" sa portuglaskim stručnjakom Žozeom Murinjom apostrofira kao najozbiljniji konkurent u toj trci.

Čelnici Intera razgovarali su prošle nedelje, nakon što je sadašnji trener kluba Roberto Manćini najavio da će po završetku prvenstva napustiti ekipu, sa Žozeom Murinjom, koji je kao jedan od uslova da prihvati ponudu postavio angažovanje golgetera Čelsija.

Novinar italijanskog lista podseća da su Murinjo i Drogba imali izuzetno dobru saradnju u londonskom klubu i da je reprezentativac Oblale Slonovače nakon što je Čelsi otpustio Murinja odmah zahtevao raskid ugovora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Inter zainteresovan za Drogbu

Izvor: B92, 26.Mar.2008

..Aktuelni šampion Italije Inter iz Milana ima najveće šanse da na kraju sezone angažuje napadača Čelsija, reprezentativca Obale Slonovače Didijea Drogbu, objavio je sportski dnevnik "Korijere delo Sport". Novinar tog lista podseća da je Drogba nekoliko puta do sada izjavio da će na kraju sezone...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.