Inter odredio cenu, pa on kao da je Van Dajk!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 17:54

Inter odredio cenu, pa on kao da je Van Dajk!

Teško da će neko na ovo pristati.

Fudbalski klub Inter odredio cenu za svog najboljeg defanzivca - ukoliko neko želi Milana Škrinijara, moraće da plati čak 80 miliona evra.

Ovu vest potvrdio je danas Mundo Deportivo, pošto je interesovanje za Slovaka navodno pokazao Real Madrid.

Navodno, Madriđani u Škrinijaru vide dugoročnu zamenu za Serhija Ramosa, ali nisu planirali da ga dovedu ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << leta.

Ipak, Inter se svejedno na vreme ogradio i zainteresovanima u bilo kom momentu, poslao da Slovak može da ide samo za 80 miliona evra.

Podsetimo, toliko je Liverpul platio Sautemptonu za Virdžila van Vajka, nešto manje je dao Juventus za De Lihta, a rekordno plaćeni defanzivac je Hari Megvajer, za koga je Junajted platio 87 miliona evra.

Da li mislite da Škrinijar vredi 80 miliona evra?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.