Inter i Milan igraju u SAD

Izvor: RTS, 24.Mar.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter i Milan igraju u SAD

Gradski rivali Milan i Inter odigraće prijateljsku utakmicu u blizini američkog grada Bostona 26. jula u sklopu turneje četiri fudbalska kluba u šest gradova SAD.

Turneju, na kojoj će učestvovati i Čelsi i Amerika, zove se "Svetski fudbalski izazov", a počinje 19. jula, kada se sastaju Inter i Amerika na stadionu Stenford u Kaliforniji. Inter se dva dana posle toga sastaje sa Čelsijem na Rouz Baulu u Pasadeni.

Milan igra protiv Amerike 22. jula u Džordžija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << domu, a protiv Čelsija dva dana kasnije u Baltimoru. Čelsi i Amerika igraju 26. jula u Arlingtonu, što će biti jedan od prvih događaja na novom stadionu Dalas Kaubojsa.

Čelsiju će to biti peti put u poslednjih šest godina da trenira u SAD.

Tim iz Londona igraće protiv Sijetla 18. jula prijateljski meč, a Milan će 19. jula igrati protiv Los Anđeles Galaksija u Karsonu, što je deo dogovora o produžetku pozajmice Dejvida Bekama italijanskom prvoligašu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter - Milan u SAD

Izvor: B92, 24.Mar.2009

Gradski rivali Milan i Inter odigraće prijateljsku utakmicu u blizini Bostona 26. jula u sklopu turneje četiri fudbalska kluba u šest gradova SAD. ..Turneju, na kojoj će učestvovati i Čelsi i Amerika, zove se "Svetski fudbalski izazov", a počinje 19. jula, kada se sastaju Inter i Amerika na stadionu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.