Inter dovodi Pavara iz Bajerna

Izvor: B92, 21.Avg.2023, 23:35

Inter dovodi Pavara iz Bajerna

Fudbalski klub Inter postigao je dogovor sa Bajernom iz Minhena o dovođenju igrača Benžamena Pavara, preneli su italijanski mediji.

Kako su preneli Gazeta delo Sport i Skaj, Inter će platiti 30 miliona evra za 27-godišnjeg francuskog odbrambenog igrača, a transfer bi mogao da dostigne i 32 miliona, u zavisnosti od rezultata italijanskog kluba.

Generalni menadžer Intera Đuzepe Marota rekao je ranije danas za Radio Serija A: "Danas neće biti saopštenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali sve je u redu".

Gazeta je prenela da Bajern želi da pronađe zamenu pre nego što pusti Pavara da ode.

Pavarov ugovor sa Bajernom ističe na leto 2024. godine.

Fudbaler je pre nekoliko nedelja izrazio želju da zaigra u nekoj drugoj ligi, posle sedam godina u Nemačkoj, gde je igrao za Štutgart od 2016. do 2019. godine i za Bajern, sa kojim je osvojio četiri šampionske titule i Ligu šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MURINJO I LUKAKU "PONOVO JAŠU": Roma želi napadača Čelsija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023, 19:31

Na pomolu saradnja po treći put...Izvršna direktorka Rome Lina Souloukou doputovala je u London na pregovore sa predstavnicima Čelsija oko transfera belgijskog napadača Romelua Lukakua u rimski fudbalski klub, prenose italijanski mediji...Lukaku (30) se 2021. vratio u Čelsi, a prošlu sezonu je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.