Inter bi Mikija

Izvor: MozzartSport.com, 25.Dec.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter bi Mikija

Mino Rajola stigao u Milan na divan sa Valterom Sabatinijem kojeg interesuje jermenski as

Kad se negde pojavi Mino Rajola, čuveni fudbalski "supermenadžer", znači da je u pitanju veliki biznis. A Italijan (sa holandskim pasošem) danas stigao u Milano, tačnije u Inter, javljaju italijanski mediji.

Jer, vreme je za prodaju, tačnije za pozajmicu Henrika Mhitarijana, te su na red došli i pregovori. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Trener Mančester junajteda, Portugalac Žoze Murinjo rekao je Jermeninu da je slobodan, pa ovaj traži po Evropi gde bi mogao da nađe mesto. Inter je za sada veoma zainteresovan, te je tehnički koordinator ekipe, Valter Sabatini danas ugostio Rajolu u nadi da će dovesti izvrsnog napadača već ove zime.

(foto: Shutterstock)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.