Inter Majami objavio dan promocije Mesija – sprema se fešta

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 16:38

Inter Majami objavio dan promocije Mesija – sprema se fešta

Klub iz Floride objavio je da će 16. jula biti priređen svečani doček fenomenalnom Argentincu.

Vreme je da ponovo gledamo Mesija u akciji.

Potrebno je još malo strpljenja do tog trenutka, ali pre toga jako je važno da svetski šampion i svetski fudbalski mega car bude dočekan u novoj sredini kako i dolikuje.

Inter Majami, novi Mesijev klub, sprema mu feštu za 16. jul - kada je zakazana promocija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Argentinca kao novog igrača člana MLS lige.

Ne haju Dejvid Bekam i njegovi saradnici što je ekipa trenutno zakucana za poslednje mesto konferencije - o tome će se razmišljati kasnije - sada su sve misli i resursi usmereni na doček najvećeg.

Klub je objavio događaj pod nazivom "The Unveil" (otkrivanje) ali nisu naveli o emu se tačno radi. Očekuje se bogat muzičko scenski sadržaj, Amerikanci su majstori u tome, i jasno je da ni ovom prilikom spektakla neće manjkati.

Osim Mesija, klub će predstaviti i Serhija Busketsa koji je takođe ogovorio prelazak.

Mesija će u Majamiju dočekati i zemljak, od nedavno i trener ekipe Herardo "Tata" Martino. Sve je pripremljeno baš po Mesijevoj meri (i želji).

"Uzbuđujući događaj, biće održani govori na samom terenu i još mnogo toga", objavio je Inter Majami, pomalo misteriozno, ono što se sprema 16. jula ne navodeći nigde u najavi Mesijev dolazak.

Jasno je svima da oko toga nema dileme - najveći dolazi baš tog dana.

Naravno, ovaj spektakl u najavi biće održan na stadionu Intera u Fort Loderdejlu u severnom Majamiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.