Inijesta ne može da se nagleda gola iz finala SP

Izvor: Glas javnosti, 08.Sep.2010, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inijesta ne može da se nagleda gola iz finala SP

MADRID - Fudbalski reprezentativac Španije Andres Inijesta priznao je da je "hiljadu" puta odgledao snimak svog gola koji je reprezentaciji te zemlje doneo pobedu nad Holandijom u finalu Svetskog

prvenstva.

- Stalno gledam snimke svojih mečeva. To mi pomaže da napredujem. Istovremeno, te utakmice se stalno vrte po raznim kanalima, tako da, hteo-ne hteo, moram da gledam - rekao je Inijesta.

Španija je u finalu Mundijala u Johanesburgu pobedila Holandiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa 1:0, a Inijesta je gol postigao u 116. minutu.

 -Nijedan odgledani snimak, međutim, ne može da se poredi sa osećajem na terenu u trenutku postizanja gola - kazao je Inijesta.

Fudbaler Barselone rekao je da je svestan da će svi golovi koje bude davao u daljoj karijeri biti manje važni od onog u Johanesburgu.

Inijesta je otkrio i da, čim je šutnuo loptu, znao je da će ona završiti u mreži Holandije.

- Znao sam da ni odbrana, ni golman neće doći do lopte. Samo sam čekao da Njutnov zakon odradi svoje, da lopta padne ispred mene. Ovaj put umesto jabuke u pitanju je bila lopta, a umesto Njutnove glave, moja noga - našalio se Inijesta.

Trenutak kada je Inijesta postigao gol u finalu gledalo je 15,6 miliona ljudi u Španiji, odnosno 85,9 odsto, što je rekordna gledanost u toj zemlji.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.